U odličnom ozračju u 2018. godinu

2017. godina polako se bliži kraju pa je to vrijeme u kojem se i zbrajaju dostignuća, kako sportska tako i u svim ostalim segmentima Kluba.

Kraljevi će proteklu godinu pamtiti po jednom ogromnom uspjehu i iskustvu, igranju u Premijer ligi BiH gdje su ostvarili mnoge sportske podvige : savladan je Čelik na Bilinom polju, Sarajevo na Koševu, Zrinjski Pod Bijelim brijegom, Široki na Pecari…

Mnogi poznavatelji sportskih prilika u BiH nogometu odali su priznanje Kraljevima, ne samo na igrama nego i na sveukupnom organizacionom ustroju. A jedan od njih je stabilna financijska situacija koja je omogućila da Metalleghe BSI poštuje dogovorene uvjete i rokove sa nogometašima koji imaju redovne financijske naknade. Stoga je Uprava Kluba odlučila da u dane božićnih i novogodišnjih Blagdana prigodnim iznosom dodatno nagradi sve nogometaše i uposlenike Kluba! A to je veoma rijedak ili možda čak i jedini takav primjer u BiH nogometu.

Svaki nogometaš, trener, uposlenik Kluba za svoj rad treba da bude i adekvatno nagrađen, jedan je od osnovnih postulata na kojima se temelji sportska filozofija NK Metalleghe BSI a koja će i u narednim godinama biti osnov sportskog i organizacionog rasta, naglašavaju iz Metalleghe BSI.

U odličnom ozračju tako Kraljevi prelaze u 2018. godinu a svim svojim članovima, navijačima, simpatizerima… i ovom prilikom Uprava Kluba želi sretne Božićne i Novogodišnje blagdane!

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply