Palo i Orašje

Kraljevi su danas na Mračaju savladali Orašje sa 2:1 u meču 23. kola Prve lige FBiH.

Ovom pobjedom opravdali su epitet hita proljeća a nakon što je u prva četiri proljetna kola od toga tri domaće utakmice, osvojeno šest bodova, u naredna četiri kola ostvarene su tri pobjede i jedan remi, odnosno osvojeno je 10 bodova.

Interesantno je da su oba gola za Kraljeve danas postigli mladi Jajčani, Andrej Pavlović iz slobodnjaka  i Ivan Tankuljić glavom u 89. minuti, izdanci naše omladinske škole a osim njih u kadru su bili još i kadet Marin Samardžić i Adis Čosić.

Inače, bila je ovo tvrda i izuzetno teška utakmica u kojoj su obje ekipe imale svoje prilike za pobjedu. Kraljevi su svoje iskoristili i tako u pobjedničkom ritmu idu u Travnik gdje će gostovati u 24. kolu.

METALLEGHE BSI – ORAŠJE 2:1

Jajce – Gledatelja 150. Vrijeme sunčano.

Sudija: Darko Obradović (Stolac)

Pomoćnici: Marko Grebenar (Livno) i Josip Čolić (Kupres)

Delegat: Halim Stupac (Bihać)

Strijelci: 1:0- Pavlović (17), 1:1- Đukić (55), 2:1- Tankuljić (89)

METALLEGHE BSI: Kukrika, Kovač, Alispahić, Hreljić, Bevanda, Opardija (od 61.- E. Kukavica), A.Kukavica, Pljevljak, Malbašić (od 90.- Vujica), Haračić, Pavlović (od 67.- Tankuljić).

ORAŠJE: Oštraković, Mujčić, Pejić, Đukić, Mikić (od 74.- Marković), Živković, Marošević, Aletić, Šarkanović (od 78.- Oršolić), Brković, Jovanović.

Žuti kartoni: Pljevljak, Pavlović, Malbašić (Metalleghe BSI), Đukić, Mujčić, Mikić (Orašje)

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply