INTERVJU: g. Dekić

U nastavku donosimo intervju sa predsjednikom Metalleghe BSI,  gospodinom Zoranom Dekićem.

Predsjedniče, odigrano je 28 kola i još su ostala samo dva do kraja prvenstva. Vaše viđenje?

Želim naglasiti da sam izuzetno zadovoljan dosadašnjim rezultatima u ovoj sezoni. Igra, organizacija u klubu pa i sama tablica pokazuje da smo sigurno među TOP 15 klubova u BiH nogometu. Isto tako, borba za ulazak u TOP 12 još traje i u ova dva zadnja kola ima još neizvjesnosti, te još uvijek postoji  šansa za ulazak u PL.

Vaš osvrt na jučerašnju utakmicu i neugodan poraz u Gabeli od GOŠK-a.

Poslije 28 odigranih utakmica nogometna smo momčad sa najmanje poraza u Prvoj ligi F BiH, njih pet. Od tih pet poraza dva su se desila  jer nas, jednostavno rečeno, nije pratila sportska sreća, tri utakmice smo izgubili zbog loše igre, a u ove tri ubrajam i jučerašnju.

Kakvo je stanje u ekipi?

Ne treba naglašavati da smo protekla četiri kola igrali sa, a ne umanjujući kvalitet ni ostalih, jako kvalitetnim ekipama i da su to bile teške i iscrpljujuće utakmice. Orašje, Bratstvo, Budućnost, Gošk su ekipe sa vrha tabele. Jučer sam vidio, a to su mogli i drugi primijetiti,  umor na igračima i to u oba segmenta, kako fizički, tako i psihički, što je pomalo i očekivano.

Pred Kraljevima je sami finiš prvenstva.

Preostaju nam još dvije teške utakmice sa renomiranim protivnicima iz Čapljine i Goražda i siguran sam da će stručni stožer na čelu sa gosp. Nerminom Bašićem uspjeti vratiti ekipu na pobjednički kolosjek.

Navijači i simpatizeri?

Jako je bitno da ekipa da sve od sebe, pokaže borbenost i želju ako ništa drugo ono zbog navijača koji su jučer bili sjajna podrška, te su napravili lijep ambijent. Sa svojim kulturnim ponašanjem i primjerenim navijanjem bili su ogledalo grada – kraljevskog grada – iz kojeg dolaze.  Hvala im!

Hvala Vama na intervjuu.

I drugi put i pozdrav svima uz poziv našim navijačima da ove subote dođu na Mračaj i daju nam podršku u duelu sa Čapljinom, poseljednjem ovosezonskom u Jajcu.

Podijeli na...

Ostale vijesti

Leave us a reply