Bašić zadovoljan radom

U dosadašnjem dijelu priprema Kraljevi su odigrali pet mečeva.

Posljednji na Piroti protiv visočke Bosne donio je pobjedu od 2:1. U ovom duelu svi nogometaši na koje trener Nermin Bašić računa, dobili su priliku da se izbore za prvih 11, a prema njegovim riječima on je zaključio listu pojačanja.

„ Protiv Bosne smo vidjeli neke detalje koje trebamo hitno popraviti, ali gledano u cjelini mislim da smo na jakom dobrom putu što se tiče cjelokupnog tima. Ja sam zadovoljan,  ali naravno da uvijek može bolje i”, naglašava Bašić.

Narednog vikenda Metalleghe BSI će u generalci gostovati Željezničaru na Grbavici, a sezonu u najjačem rangu našeg nogometa Jajčani će otvoriti gostovanjem kod Čelika. Čelik se lagano budi nakon katastrofalne situacije na početku sezone i to sigurno ne može radovati navijače tima iz Jajca.

“Čelik je uvijek Čelik i uvijek će se dignuti bez obzira kakvu ekipu i kakve probleme imali. Oni su izuzetno  nezgodna ekipa i bit će to jako teška utakmica. Mi smo apsolutni autsajderi, Čelik je institucija i mi ćemo se tako odnositi prema toj utakmici sa puno respekta, ali se sigurno nećemo bojati i tražit ćemo svoje prilike da pobijedimo”, zaključio je Bašić.

Podijeli na...

Ostale vijesti

Leave us a reply