Sporazumni raskid sa Bašićem

Zbog izuzetno loših rezultata, uprava kluba NK Metalleghe BSI donijela je odluku o sporazumnom prekidu saradnje sa glavnim trenerom Nerminom Bašićem.

Gospodin Bašić je prije utakmice sa Vitezom putem medija najavio raskid sa klubom na kraju ove polusezone tj. za tri kola, međutim zbog neuspjelog izlaska iz krize, uprava kluba na čelu sa predsjednikom g. Dekićem donijela je prije spomenutu odluku.

„ Nešto se mora učiniti a nadam se da odluka nije donesena prekasno,“  naglašava Zoran Dekić, predsjednik NK Metalleghe BSI,  te dodaje: „ Imamo kvalitetne igrače od prošle sezone a sa igračima koji su dovedeni i koji su pravo pojačanje trebali bi se nalaziti u sredini tablice. Zašto to nije tako odgovor mora dati struka. Uprava kluba čini sve što je u njenoj moći. Ispoštivaju se svi ugovori ,kako sa igračima prve momčadi , trenerima prve momčadi kao i trenerima svih ostalih selekcija te ostalim uposlenicima u klubu. Ovaj je  kolektiv osnovan na zdravim nogama i ljudi koji sada vode klub čine sve da tako i ostane. Nadam se da sa novom vlašću grada Jajca koja je u formiranju, te njenoj pomoći najuspiješnijem klubu grada Jajca ikad do sada, možemo ispisati neku novu sportsku povijest kojom se ne mogu pohvaliti i puno veći gradovi od našeg.“

Iz NK Metalleghe BSI naglašavaju neosporan doprinos Nermina Bašića u stvaranju suvremenih temelja u organizaciji Kluba i ostvarenju povijesnih rezultata proteklih sezona. U kratkom periodu pod vodstvom Bašića seniorski pogon je iz trećeg stigao do najvišeg ranga BiH nogometa.

„ U svoje i ime Kluba, Bašiću želim mnogo sportskih uspjeha,“ dodao je Dekić.

Podijeli na

Sve vijesti

Leave us a reply