Gostovanje Olimpicu

Nogometaši Metalleghe BSI će u 18. Kolu BH Telecom premijer lige gostovati u Sarajevu gdje će se sastati sa Olimpicom. Duel je to ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja i sigurno je da će imati posebnu težinu i značaj.

Kraljevi imaju tri boda prednosti nad Olimpicom i želja im je da pozitivnim rezultatom ta prednost pred pauzu ostane ista ili veća.

„ Svjesni smo značaja ovog meča i u njega ulazimo maksimalno koncentrirani. Olimpic je kao i mi, na osnovu prikazanih igara trebao imati više bodova na svom kontu. Nakon poraza od Sarajeva radili smo na ispravljanju uočenih grešaka i psihološkom segmentu u ekipi. Nadamo se pozitivnom rezultatu kako bi na pauzu otišli u dobrom raspoloženju,“ istakao je Mato Neretljak trener Metalleghe BSI.

Izvjesno da u postavi Kraljeva neće biti kartoniranih Selimovića i Bibića, te ozlijeđenog Peze a trener Neretljak će neposredno pred meč odrediti startnih 11. Prvi duel ovih ekipa igran na Piroti završio je 1:1. Utakmica se igra 03.12.2016. sa početkom u 13 sati.

Podijeli na

Sve vijesti

Leave us a reply