Peta pobjeda juniora

U okviru 8. kola Omladinske lige Centar kadeti i juniori Metalleghe BSI gostovali su u Žepču.

Kadeti su poraženi sa 3:1 a strijelac počasnog gola bio je Renato Jajalo. Juniori su nastavili pobjednički niz, ostvarena je peta uzastopna pobjeda, ovog puta rezultatom 2:4. Dva puta mrežu Žepča pogađao je Domagoj Čosić a po jednom Ahmed Šljivo i Antoni Jurišić.

Nakon 8. kola kadeti se nalaze na devetom mjestu sa 7 bodova, juniori su treći sa 15 bodova, za vodećom Iskrom koja ima meč više, zaostaju 3 boda.

U narednom 9. kolu naše selekcije će 22.10.2017. godine na Mračaju dočekati Kiseljak. Meč kadeta počinje u 10 a juniora u 12 sati.

Selekcije predpionira i pionira su trebale gostovati u Travniku, no ovi mečevi su odgođeni zbog zauzetosti terena. Na tabeli predpioniri se nalaze na petom mjestu sa 4 boda i dvije utakmice manje u odnosu na vodeći Sportprevent, dok su pioniri treći sa 12 bodova i zaostaju za vodećom Bubamarom 3 boda. U narednom kolu ove selekcije Kraljeva će 21.10.2017.godine na Mračaju ugostiti bugojanski Sportprevent. Meč predpionira počinje u 10 a pionira u 12 sati.

Dječaci iz Male škole nogometa proteklog vikenda sudjelovali su na turniru u Mrkonjić gradu, dok će narednog vikenda putovati na turnir u Sanski Most.

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply