Samardžićevi utisci iz Zagreba

17- godišnji član Kraljeva Marin Samardžić, okončao je osmodnevni boravak u Dinamu. Marin je trenirao i igrao sa svojim vršnjacima zagrebačkih Modrih, što je bio prvi korak prethodno najavljene suradnje između Dinama i Metalleghe BSI.

Mladi nogometaš Kraljeva tokom osmodnevnog boravka u Dinamu trenirao je prema suvremenim nogometnim metodama, što mu je omogućilo da provjeri razinu svojeg nogometnog umijeća i mogućnosti. Prema riječima Dinamovih stručnjaka, Marin će vjerojatno biti pozvan da 04.01.2018. godine ponovno dođe u Maksimir i priključi se pripremama juniorske selekcije Dinama! To je svakako lijepa vijest i potvrda da u Jajcu ima nogometnih talenata, te da je prilika koju je dobio ove jeseni u seniorskom timu Kraljeva bila opravdana.

„ Boravak u Dinamu bio je neprocjenjivo iskustvo za mene. Osim velike pažnje tokom treninga i utakmica, posebno značajan segment su odlični tereni na kojima se radi. Stoga ne čudi odlična tehnička potkovanost svih juniora Dinama. Nadam se da će i u Jajcu u dogledno vrijeme biti barem jedan kvalitetan teren na kojem bi mogli svakodnevno raditi. Zahvalio bih se svom Klubu koji mi je omogućio boravak u Dinamu kao i svim trenerima Dinama sa kojima sam radio, kako individualno tako i timski, „ istakao je Marin.

Marin je nastupio i na tri kontrolne utakmice protiv Lokomotivinih juniora, kadeta Dinama i B tima Dinama i tom prilikom dobio značajnu minutažu.

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply