Aktivnosti omladinskog pogona

Članovi omladinskog pogona Metalleghe BSI zajedno sa educiranim trenerima, u proteklom periodu osim natjecateljskih imali su i niz drugih aktivnosti.

Nakon sudjelovanja u čišćenju Plivskog jezera najmlađi članovi Kluba sudjelovali su i u obilježavanju Dana Evrope u Jajcu i na taj način još jednom pokazali da osim sticanja nogometnih vještina žele i sticati navike koje će doprinjeti ljepšem i boljem Jajcu.

Fotografija NK Metalleghe BSI.

Nakon toga u okviru projekta “Poboljšanje komunikacijskih vještina nastavnika u funkciji sprečavanja vršnjačkog nasilja” OŠ Berta Kučera su posjetili predstavnici sportskih klubova koji djeluju na području Jajca. Kraljeve su predstavljali trener Anel Omerinović i igrač Ivan Tankuljić koji su prezentirali rad Kluba, akcentirajući učenicima bavljenje sportom kao potrebom današnjice zbog svih i brojnih faktora koji loše utiču na naš život i zdravlje…

Fotografija NK Metalleghe BSI.

Natjecateljski dio posebno je bio uspješan za selekcije pretpionira i pionira koje nastupaju u Ligi SBK/KSB. Nakon što su pretponiri slavili u Bugojnu protiv lidera Sportpreventa koji je do tada imao zabilježene pobjede u svim mečevima, protekle srijede na travničkoj Piroti odigrane su zaostale utakmice najmladjih selekcija. Kraljevi su ponovno bili uspješniji od Travnika i učvrstili svoje pozicije u vrhu tabela. Predpioniri su pobjedili 1:0 – Ivan Vujeva. Pioniri su slavili 8:0 – Luka Jakešević  2×, Josip Ćosić, Robert Marijanović, Petar Čavar, Marko Bogić, Petar Šarić, Antonio Miketa po 1 gol.

Fotografija NK Metalleghe BSI.

Iako je natjecateljska sezona u samom finišu, upis u sve omladinske selekcije Kluba je kontstantno u toku a svi koji žele ispuniti svoj san i postati Kralj, mogu doći u prostorije Kluba koje se nalaze u Sportskoj dvorani ili dobiti više informacija putem telefona 030 654 301.

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply