Selimović izvršio prozivku

Na Mračaju je danas prvi trener Kraljeva Nedžad Selimović, izvršio prozivku a potom je odrađen i prvi trening u okviru priprema za novu prvoligašku sezonu.

Zajedno sa Selimovićem u stručnom stožeru su Almir Tolja i Marko Bogić, te fizioterapeut Emir Ganibegović. Igračima i stručnom stožeru prigodnim riječima se obratio Josip Bošković, predsjednik Skupštine Metalleghe BSI koji je poželio uspješan rad i ostvarenje ciljeva u novoj sezoni.

„ Veći dio priprema uradićemo u Jajcu a smatram da imamo dovoljno vremena za kvalitetan rad do prvog kola koje je na rasporedu 11.08.2018.godine. Među igračima se nalazi dosta mladih i perspektivnih koji će dobiti priliku da se nametnu i izbore svoje mjesto u timu. Planirali smo i pet test utakmica, prva je na rasporedu 08.07.2018.godine u Turbetu protiv Vlašića,“ istakao je Selimović.

Prozivci i prvom treningu prisustvovali su: Mladen Kukrika, Zejd Muratspahić, Sanel Kovač, Sabit Alispahić, Amir Kukavica, Bakir Hota, Ahmed Opardija, Ivan Tankuljić, Sulejman Smajić, Rijad Pljevljak, Aleksandar Malbašić, Dženan Haračić, Antoni Jurišić, Filip Suton, novajlije : Ognjen Jekić (Sloboda MG), Ilija Danilović (Zvijezda 09), Irhan Smajić (Sandviken), Admir Omerbegović (Famos), Amer Torlak (Travnik), juniori: Marko Brtan, Mihael Marić, Zinedin Crnac, te nogometaši na probi: Ahmed Buljubašić, Šaban Aletić , Muris Filan i Mahmut Mujak.

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply