Počele pripreme

Kraljevi  su danas počeli pripreme za nastavak prvoligaške sezone. Šef struke Salim Duraković, je obavio prozivku, a potom i prvi trening na snijegom prekrivenom Mračaju.

Planirano je da se prva dva tjedna radi u Jajcu, a u tom periodu će se odigrati i dvije utakmice. Kraljevi će trenirati na Mračaju, te u dvorani i vlastitoj moderno opremljenoj teretani. Uz Durakovića stručni štab čine i Almir Tolja, trener golmana, Nijaz Zukić, pomoćni trener, Marko Bogić, kondicioni trener,te fizioterapeuti Emir Ganibegović i Mirnes Aganović.

Duraković je na raspolaganju prvog dana imao Mladena Kukriku, Ibrahima Dagoju, Mateja Pilića, Aleksandra Malbašića, Sabita Alispahića, Sanela Kovača, Gorana Popovića, Iliju Danilovića, Dženana Haračića, Rijada Pljevljaka, Armina Bešagića, Ivana Tankuljića, Peju Tomazića, Emraha Makića, Marka Brtana, potom nove igrače Mahira Mehića, Andreja Pavlovića, Borisa Aljekića, Almedina Krkića, dok su opravdano odsutni bili Bojan Kremenović i Zinedin Crnac.

U narednim danima uslijediće testiranja i liječnički pregledi, a prvi test meč zakazan je za 26.01.2019. u Banja Luci protiv Borca.

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply