Predstavljamo nogometašicu Magdalenu

Omladinski pogon Kraljeva broji 160 članova a među njima je i jedna Kraljica.

Radi se o Magdaleni Brtan – Magi, 15-godišnjoj djevojčici iz Jajca koja ravnopravno trenira na Mračaju sa svojim vršnjacima!

Magdalena je rođena 10.01.2004.godine u Jajcu i pohađa 9. razred OŠ „ 13.RUJAN“.  Popularnu Magi smo pitali otkud u svijetu nogometa.

„ Prije odlaska u osnovnu školu privukla me igra mojih vršnjaka kojima je glavna zanimacija bila nogomet. Počela sam igrati sa njima i rodila se ljubav prema crno-bijeloj lopti koja traje i danas. S obzirom da u Jajcu nema ženskog nogometnog kluba nisam imala adekvatne treninge, ali to se promijenilo prošle godine i evo sa svojim vršnjacima treniram u NK Metalleghe BSI kojem se neizmjerno zahvaljujem na tome. Na žalost, ne mogu igrati za mušku selekciju pa sam registrirana za ŽNK Iskra Bugojno za čiju kadetsku selekciju nastupam u ligaškom takmičenju. Nadam se da će i u Jajcu uskoro biti formiran ženski nogometni klub, „ istakla je Magdalena Brtan.

Inače, Magdalena igra u veznom redu kao i njen nogometni uzor Luka Modrić. Osim za Kraljeve Magdalena strastveno navija i za Barcelonu.

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply