Nova sezona

U novu sezonu seniorska selekcija Kluba ulazi nakon obavljenog trenažnog procesa. Seniorska ekipa želi nastaviti sa uspješnim igrama i potvrditi se kao stabilan prvoligaš kojem je mjesto u gornjem dijelu tablice. Stoga su na Mračaj u ljetnjoj pauzi stigli povratnici Bevanda i Samardžić iz Zrinjskog, Kukavica (Rudar Prijedor), Soldatović i Zekić (Podrinje Janja), Kapetan (Goražde), Jolović (Slavija), Peno (Sloboda Mrkonjić grad), Ćeman (Željezničar), Trako (Novi Travnik), Jusić (Krupa). Većinom se radi o mladim nogometašima željnim dokazivanja. U seniorskom pogonu u konkurenciji za prvih 18 nalazi se 8 domaćih mladih  nogometaša: Ivan Tankuljić, Marin Samardžić, te juniori Matej Pilić, Danijel Perak, Pejo Tomazić, Marko Brtan, Hrvoje Jakšić i Mihael Marić.

Odigrano je 7 test utakmica, Kraljevi su poraženi od Krupe (0:1), Hajduka (1:6), Rudara (0:2), Jedinstva (1:2), savladani su Vitez (4:0) i Tomislav (1:0), dok je sa Travnikom odigran meč bez pobjednika (1:1).Sve utakmice su odigrane na gostujućim terenima jer se željelo sačuvati travnjak Mračaja za novu sezonu.

Pred Kraljevima su teška iskušenja u prva četiri kola, prvo od njih je gostovanje Goraždu (10.08.), potom na Mračaj dolazi Jedinstvo (17.08.), a nakon toga slijede gostovanja u Gradačcu (24.08.) i Kaknju (31.08.).

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply