Porazi od Podgrmeča

U okviru drugog kola Omladinske lige Zapad ove nedjelje su naši kadeti i juniori gostovali u Sanskom Mostu gdje su se sastali sa vršnjacima Podgrmeča.

Prvi su na teren izašli kadeti koji su poraženi sa 2:1.Kraljevi su poveli lijepim golom Josipa Ćosića u 15. minuti da bi domaćini u drugom poluvremenu postigli dva gola i preokrenuli rezultat.

NK Metalleghe BSI: Rimac Dario. Nasup Ajdin, Vuković Emrah, Spajić Damir, Zulić Harun (od 77.- Tahirović Adi), Vujeva Ivan, Rimac Mateo, Tokić David (od 56.- Talić Elmedin), Lizalović Ahmed (od 75.- Pondro Jasmin), Ćosić Josip, Sivonjić Robert (od 75- Tahirović Ajdin).

Nakon kadeta i juniori su poraženi od vršnjaka Podgrmeča.  Domaćin je slavio sa 4:2 a kao i u prvom meču presudilo je drugo poluvrijeme.

Kraljevi su poveli već u 2. minuti golom Džafera da bi domaćin već nakon par minuta postigao dva gola. U 42. minuti gol postiže Šarić za 2:2 i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. Sredinom drugog dijela Podgrmeč postiže dva gola za konačnih 4:2.

NK Metalleghe BSI: Ladan Toni, Perak Danijel, Šarić Petar (od 64.- Marić Mihael) , Marijanović Robert, Milanović Erdin (od 82.- Glavaš Antonio), Džafer Tarik (od 77.- Mušanović Kenan), Brtan Vinko, Buljubašić Amar, Lacić Toni, Jakešević Andro (od 59. – Bilandžija Andrija), Bogić Marko.

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply