Sretno Mihaelu i Ivanu

Naš Klub će u narednom periodu u nove sportske izazove ući bez dva dugogodišnja člana, trenera pionira Ivana Tokića i člana juniorske selekcije Mihaela Marića.

Dugogodišnji trener pionira Ivan Tokić će svoj životni put nastaviti u Austriji. Ivan je po struci magistar kineziologije, te posjeduje C trenersku licencu. U prošlim sezonama ostvario je značajne uspjehe sa mlađim selekcijama Kraljeva, a posebno vrijedi istaknuti da su mladi Kraljevi pod njegovom trenerskom pažnjom redovito dobijali pozive za učešće u BiH reprezentativnim selekcijama.U protekloj polusezoni nastupao je i za seniorsku ekipu Kraljeva.

Junior Mihael Marić je svoje prve nogometne korake napravio u najmlađim selekcijama Kraljeva. U proteklih 7 godina prošao je sve selekcije a sa juniorima je učestvovao u razigravanju za Premijer omladinsku ligu, te ostvario plasman u četvrtzavršnicu Kupa BiH. Nastupao je i za seniorsku selekciju Kluba. S obzirom da školovanje nastavlja u Mostaru odlučio se da nogometnu karijeru nastavi u ovom gradu.

U ime NK Metalleghe BSI Ivanu i Mihaelu želimo da ostvare sve svoje sportske i životne ciljeve u novim sredinama, te da se kad se steknu uvjeti, ponovno vrate u svoj matični Klub.

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply