Duel sa Širokim

U utorak 02.03.2021.godine sa početkom u 14,30 u Donjem Vakufu će se odigrati utakmica ¼ finala juniorskog Kupa BiH između Metalleghe BSI i Širokog Brijega.

Ovo je veliki uspjeh juniora iz Jajca s obzirom da su jedini niželigaš u društvu premijer ligaša u ovoj fazi Kup natjecanja.

„ Ekipa Širokog Brijega je svakako favorit u ovom meču ali draž Kup natjecanja je upravo u tome što je čest slučaj da se dogodi i iznenađenje. Igra se jedna utakmica, vjerujemo da i mi imamo pravo da se nadamo u prolazak u polufinale. Vrijedno smo trenirali proteklih mjesec dana, odigrali dvije test utakmice, a možemo obećati da će svako od nas dati svoj maksimum u ovom duelu,“ istakao je Nijaz Zukić, trener juniora Metalleghe BSI.

Za ovu utakmicu Zukić na raspolaganju ima slijedeće nogometaše: Ladan Toni, Rimac Dario, Perak Danijel, Čavar Petar, Bogić Marko , Miketa Antonio, Džafer Tarik, Milanović Erdin, Brtan Vinko, Lacić Toni, Balihodžić Asmir, Bilandžija Andrija, Jakešević Andro ,Ladan Mihael, Jakovljević Dario, Šarić Petar, Buljubašić Amar, Mušanović Kenan, Ćosić Josip i Spajić Damir.

„ Ovo nam je najvažnija utakmica u dosadašnjoj nogometnoj karijeri i željno iščekujemo prvi sudijski zvižduk. Upoznati smo sa kvalitetom protivnika, respektujemo ih, ali i mi imamo određene kvalitete koje će nadam se, doći do izražaja.Kao kapiten ekipe obećavam borbu do posljednjeg atoma snage,“ naglasio je Danijel Perak.

U skladu sa Covid protokolom utakmica će se igrati bez prisustva gledatelja.

Podijeli na

Ostale vijesti

Leave us a reply